Onze doelstelling

Perfectie

We streven voortdurend naar het perfecte antwoord op de vraag van de klant, zowel in de selectie van kwaliteitsproducten als in de stijlvolle bediening. In onze klassieke Franse keuken met een moderne toets staan uw wensen altijd centraal.

Omkadering

Het organiseren van een bijeenkomst kan een complexe taak worden. Wij staan steeds ter beschikking om samen met u de planning en de vormgeving te bespreken. Onze geoptimaliseerde structuur en jarenlange ervaring maken het mogelijk uw project organisatorisch en materieel volledig te realiseren. Welke sfeer u ook voor ogen hebt, alle benodigdheden zijn bij ons in voorraad. Van de standaard uitrusting en accessoires tot elegante decoratie, u vindt het bij ons.

U kan in overleg met de Koninlijke Letterkundige Vereniging bepaalde vertrekken in het Hotel Falligan afhuren om uw feesten een exclusieve uitstraling te geven.

Vernieuwing

Evolueren is voor ons voortdurend op zoek gaan naar wat leeft in de gastronomische wereld en deze nieuwe inzichten een plaats geven in onze filosofie.

Wij houden u van deze vernieuwingen graag op de hoogte via onze nieuwsbrief waarvoor u zich kan inschrijven bovenaan op de website.